Terveen lapsen hoitopalvelu – apua  perhearkeen

Voit auttaa työntekijöitäsi tarjoamalla heille terveen lapsen hoitopalvelua. Jos työntekijäsi työ edellyttää matkustamista ja kotoa poissa olemista, lastenhoitopalvelumme on oiva apu arjen pyöritykseen. Palvelu on yritykselle verovähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle verotettava etu.

Mitä hyötyä terveen lapsen hoitopalvelusta on?

 • Aikataulut pitävät, työt edistyvät suunnitellusti.
 • Työntekijät voivat työskennellä rauhassa myös koronan tuomina poikkeusaikoina, kun lapsella on seuraa, viihdykettä ja kivaa tekemistä. Autamme myös etäopetusasioissa.
 • Hyvinvointi ja työssä jaksaminen lisääntyy.
 • Henkilöstön sitouttaminen: konkreettista apua etätyön ja perhearjen yhdistämiseen arvostetaan.

"Me ollaan saatu työnantajana kyllä valtavasti hyvää palautetta meidän ihmisiltä, että tämä on ollut ihan arjen pelastaja tälläinen palvelu kun tietää, että on niitä aikoja jolloin saa täysin rauhassa keskittyä töihin ja toisaalta lapset saa virikkeitä ja seuraa ja kivaa tekemistä. Siinä kaikki on voittajia tässä asiassa."
Laura Tero, Head of People, Gofore

Kuinka saat terveen lapsen hoitopalvelun käyttöösi?

 • Teet sopimuksen terveen lapsen hoidon palvelusta helposti sähköpostilla.
 • Kerrot työntekijöillesi palvelusta. Saat meiltä tarvittavat tiedot.
 • Työntekijäsi rekisteröityvät Hoivanetin käyttäjäksi ja tilaavat palvelun itse verkossa tai puhelimitse.
 • Hoivanet laskuttaa yritystäsi jälkikäteen tilattujen tuntien ja tilausehtojen mukaisesti. Maksat vain tilatuista tunneista.

"Goforen näkökulmasta käyttöönotto sujui ihan todella helposti. Eli käytännössä yhdellä puhelinsoitolla ja muutamalla maililla saatiin palvelu pystyyn ja parissa päivässä oli jo ensimmäiset hoitajat henkilöstön kotona ottamassa koppia uudenlaisesta arjesta yhdessä vanhempien kanssa."
Laura Tero, Head of People, Gofore

 

Mitä vaihtoehtoja yritykselläsi on tarjota lastenhoitoa työntekijöille?

Lastenhoidon järjestäminen on vaivatonta sekä työnantajalle että työntekijälle. Työntekijä varaa itse sopivan lastenhoitajan asiakaspalvelumme kautta puhelimitse 010 274 4500 ma-pe klo 8-16 tai sähköpostitse osoitteesta hoivanet@hoivanet.fi. Työntekijäsi voi tehdä kyselyn lastenhoitajasta myös lähettämällä tekstiviestin uuteen numeroon +358 45 739 59099 (ma-pe klo 8-16 ja su-to illat klo 18-21).

Voit tarjota lastenhoitopalvelua työntekijöillesi kahdella tapaa:

1) Työnantaja maksaa lastenhoidon

Tällöin lasku lastenhoidosta lähetetään yritykselle, joka maksaa laskun. Työntekijältä pidätetään tämän veroprosentin mukainen ennakonpidätys.

2) Työntekijä maksaa lastenhoidon ja lähettää kululaskun työnantajalle

Tällöin lasku lastenhoidosta läheteään työntekijälle, jolloin hän voi hyödyntää 60% kotitalousvähennyksen. Työntekijä tekee kululaskun jäljelle jäävästä 40% työnantajalle. Palkkaan lisätään 40% osalta verollinen lastenhoitoetu, josta pidätetään työntekijän oman veroprosentin mukainen ennakonpidätys.

Huomioithan, että terveen lapsen hoitopalvelu on yritykselle vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle verotettava etu.

 

Haluatko saada lisätietoja palveluistamme yrityksille?

Jätä yhteydenottopyyntö

  Tai ota yhteyttä niin kerron lisää.

  Satu 
  Asiakaspalvelu
  Hoivanet Oy

  hoivanet@hoivanet.fi
  010 274 4500

  ota yhteyttä niin kerron lisää