Hoivanet asiakastarinat, terveen lapsen hoitopalvelu

”Me ollaan saatu työnantajana kyllä valtavasti hyvää palautetta meidän ihmisiltä, että tää on ollut ihan arjen pelastaja.”

Laura Tero, Head of People, Gofore

Gofore on noin 20-vuotias IT-alan asiantuntijatalo, jossa on yli 700 työntekijää. Heidän tehtävänään on auttaa asiakkaita erilaisissa IT-hankkeissa ihan alusta loppuun asti. Kun korona ajoi vanhemmat etätöihin nopeassa aikataulussa ja yhtäkkiä myös lapset olivat kotona, Goforen työntekijät saivat apua Hoivanet terveen lapsen hoitopalvelusta.

- Meille on yrityksenä hirveän tärkeä tukea meidän ihmisten työssäjaksamista ja työhyvinvointia ja asiantuntijatyö on sellaista, jota on todella haastavaa tehdä kaikkien keskeytysten lomassa. Koronan yllättäessä, me tehtiin nopea kysely ja lastenhoitoavun tarve nousi suurimpana avuntarpeena meidän henkilöstöltä, kertoo Goforen henkilöstöhallinnosta vastaava Laura Tero.

Terveen lapsen hoitopalvelu käyttöön helposti ja nopealla aikataululla

Lauran mukaan aikajana keväällä oli lyhyt ja päätöksiä oli tehtävä nopeasti, jonka vuoksi Gofore ei tehnyt mitään suuria laskutoimituksia siitä mitä terveen lapsen hoitopalvelu heille maksaisi. He toteuttivat ne toimenpiteet, joista olisi mahdollisimman paljon hyötyä henkilöstölle ja ottivat käyttöön terveen lapsen hoitopalvelun Hoivanetilta.

- Goforen ja Hoivanetin yhteistyö on jatkunut jo pidempään ensin sairaan lapsen hoidolla ja nyt sitten terveen lapsen hoidolla. Goforen näkökulmasta käyttöönotto sujui ihan todella helposti. Eli käytännössä yhdellä puhelinsoitolla ja muutamalla maililla saatiin palvelu pystyyn ja parissa päivässä oli jo ensimmäiset hoitajat henkilöstön kotona ottamassa koppia uudenlaisesta arjesta yhdessä vanhempien kanssa, avaa Laura.

Kun yrityksellä on terveen lapsen hoitopalvelun sopimus Hoivanetin kanssa, työntekijät voivat tilata Hoivanetilta lastenhoitajan kotiin netissä tai puhelimitse.

Lauran mukaan tilaaminen on ollut tosi helppoa, hoitajia on löytynyt ja kaiken kaikkiaan palvelu on ollut todella erinomaista.

”Ihan arjen pelastaja tälläinen palvelu”

Terveen lapsen hoitopalvelu tuo apua etätyö- ja perhearkeen. Lastenhoitaja ulkoilee, leikkii ja viettää aikaa lapsen kanssa, niin että työntekijä voi keskittyä rauhassa töiden tekoon, keskeytyksistä johtuva kuormitus vähenee ja työt etenevät.

- Me ollaan saatu työnantajana kyllä valtavasti hyvää palautetta meidän ihmisiltä, että tämä on ollut ihan arjen pelastaja tälläinen palvelu kun tietää, että on niitä aikoja jolloin saa täysin rauhassa keskittyä töihin ja toisaalta lapset saa virikkeitä ja seuraa ja kivaa tekemistä. Siinä kaikki on voittajia tässä asiassa, sanoo Laura.

Työntekijöiden sitoutuminen ja ylpeys työnantajaa kohtaan on lisääntynyt

Gofore on ilokseen huomannut, että myös perheettömät Goforelaiset ovat antaneet paljon positiivista palautetta terveen lapsen hoitopalvelusta. Palautteen mukaan on tosi mahtavaa ja sitouttavaa, että työnantaja huomioi erilaisissa tilanteissa olevia Goforelaisia ja mahdollistaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamisen.

Goforella terveen lapsen hoitopalvelu onkin vahvistanut entisestään jo heidän nykyisellään tosi sitoutuneiden työntekijöiden sitoutumista Goforeen ja myös lisännyt ylpeyttä työnantajasta.

- Mä kyllä ehdottomasti kannustaisin muitakin yrityksiä tämän palvelun käyttöönottamiseen. Tällä on laaja hyvinvointia ja jaksamista tukeva merkitys sekä työntekijälle, että sitten luonnollisesti työntekijän lähipiirille, suosittelee Laura.

Haluatko lisätietoja Hoivanet terveen lapsen hoitopalvelusta?

Lue lisää, lähetä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Jaa jos tykkäsit