Omaishoitajan vapaa

Omaishoitajan vapaa

Omaishoitajan lakisääteinen vapaa

Tarvitsetko omaishoitajana hengähdystauon?

Lapsen omaishoitoa tehdään useimmiten suurella sydämellä, mutta se ei tee työstä kevyttä. On tärkeää, että omaishoitajana pidät silloin tällöin pienen hengähdystauon. Ammattitaitoinen hoitajamme tulee hoitamaan lastasi, jotta sinä saat aikaa palautua ja kerätä voimia.

Omaishoitajan sijaisemme ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. He voivat toimia sijaisena kertaluonteisesti tai säännöllisesti.

Omaishoidon palvelualueet

Kunta arvioi tarpeen ja myöntää omaishoitajan palvelusetelin. Palvelusetelin arvo, tuntimäärä ja käytettävyys vaihtelee kunnittain.

Hoivanet toimii palveluntarjoajana kunnissa:

Espoo
Tuen määrä on 100-300 €/kk riippuen hoitoisuusluokasta. Voit tilata palvelua niin moneksi tunniksi, kuin mihin tuen määrä riittää. Palveluseteliä veloitetaan alla olevan hinnaston mukaisesti.
Hinnasto Omaishoitajan lakisääteinen vapaa Espoo (sama hinnasto kuin lapsiperheiden kotipalvelulla)
Lisätietoja Espoon sivuilta

Helsinki
Voit saada omaishoidon sijaistuspalvelua 12-36 tuntia kuukaudessa. Tunnit voidaan käyttää kalenterivuoden aikana. Minimi hoitoaika 3 tuntia/kerta. Hoivanet tuottaa omaishoidon palvelua ma-pe klo 6-21 ja la klo 6-20. Omaishoidon palvelusetelin arvo on 34 €/h. Omavastuu on 11,40 €/12h.
Lisätietoja Helsingin sivuilta

Lisätietoja ja palvelun tilaus

Kysy lisää palvelusta tai varaa hoitaja asiakaspalvelustamme hoivanet@hoivanet.fi tai 010 274 4500 (arkisin klo 8-16).

Palveluehdot- Omaishoidon vapaa