sijaistupalvelu

sijaistupalvelu

Luotettava sijaisjärjestely ilman vaivaa ja stressiä!

Tiedämme päiväkotiasiakkaidemme kanssa tehdyn yhteistyön perusteella, millainen haaste lastenhoitajasijaisen löytäminen voi olla. Olemme vuodesta 2019 alkaen toteuttaneet päiväkotien sijaistuspalvelua hyvin tuloksin useiden pääkaupunkiseudulla toimivien yksityisten päiväkotien kanssa. Meiltä saat osaavan lastenhoitajan niin lyhyeen (minimi 3h) kuin pidempäänkin tarpeeseen, lyhyelläkin varoitusajalla. Maksat vain käytetystä palvelusta puitesopimuksen mukaisesti. Voit hyödyntää palveluamme heti sijaistarpeen ilmettyä.

Hoivanet on kotimainen avainlippuyritys ja lapsiperheiden palvelutalo, joka on toiminut vuodesta 2007 alkaen pääkaupunkiseudulla. Meillä on kokemusta niin varhaiskasvatuksen, sosiaalipalvelujen kuin yksityisen lastenhoidonkin palveluista. Kohtaamme asiakkaan yli 1000 kertaa kuukaudessa heidän kodeissaan, työpaikoilla tai päiväkodeissa. Asiakastyytyväisyytemme (NPS -luku 91, 5/2023) on erinomainen. Sopimus kanssamme ei maksa mitään ja saat luotettavan vaihtoehdon sijaisjärjestelylle. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Näin helposti tilaat meiltä lastenhoitajan!

1. Sijaistarpeen tiedot: • päivä(t) ja kellonaika (min. 3h/pv)? • minkä ikäisten lasten ryhmä? • mihin mennessä tarvitset tiedon sijaisen löytymisestä? 

2. Lähetä yllämainitut tiedot meille • tekstiviestitse +358 45 739 59099 tai sähköpostitse hoivanet@hoivanet.fi • puhelimitse 010 2744500 ma-pe klo 8-16.

3. Tilausvahvistus tekstiviestillä Yhteyshenkilönne saa meiltä tekstiviestin, jolla vahvistamme työvuoron. 

4. Palaute (asteikolla 0-10)tekstiviestillä
Lähetämme tekstiviestitse helpon palautekyselyn varhaiskasvatusyksikön yhteyshenkilölle työvuoron jälkeen. 

 

Hinnaston löydät TÄÄLTÄ!

Aikaa johtamiseen ja esihenkilötyöhön

Me hoidamme sijaisten hankkimisen, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Mitä kauemmin sijaisen etsiminen vie, sitä enemmän se vie meidän aikaamme – ei sinun. Uskon, että voimme yllättää myös sinut todella positiivisesti palvelullamme.

osaava lastenhoitaja

 Ammattitaitoiset lastenhoitajat

Etsimme sopivan sijaisen yli 200 työntekijämme poolista, josta löytyy kokeneita lastenhoitajia javarhaiskasvatuksen ammattilaisia. Perehdytämme sijaisen päiväkotisi käytäntöihin, jotta sinulla on työvalmis ja itseohjautuva työntekijä tukemassa päiväkotisi toimintaa.

tilaaminen on helppoa

 Helppoa ja nopeaa

Voit tehdä sijaustilauksen tekstiviestillä tai sähköpostilla vuorokauden ympäri tai puhelimitse ma-pe klo 8-16. Saat tiedon tilauksen vastaanottamisesta tekstivies-tillä, jossa annamme myös arvion sijaisti-lanteesta. Kun sopiva sijainen löytyy, saat vahvistuksen sijaisesta tekstiviestillä.

yli 95% toimitusvarmuus

 

 Toimitusvarmuus

Meillä on yli 95% toimitusvarmuus, myös edellisenä päivänä tai saman päivän aamuna tuleviin tilauksiin. Korkea toimitusvarmuus edesauttaa sinua täyttämään varhaiskasvatuslain mukaisen lasten ja kasvattajan suhdeluvun. 

”Suosittelen lämpimästi Hoivanetin lastenhoitajapalvelua varhaiskasvatusyksiköihin!

Hoivanetin tavoitettavuus palvelun tarvitsijalla on erinomaista, johtuen erityisesti kattavasta päivystyksestä! Hoivanet on vastannut tarpeeseemme kiitettävästi. Sijainen löytyy lähes aina - lyhyelläkin varoajalla.

Hoivanetin kautta keikkaa tekevistä työntekijöistä on muodostunut ns. vakituisia sijaisiamme ja siten vaihtuvuus henkilöstössä on ollut pientä. Tämä on mahdollistanut varhaiskasvatusyksikössä suunnitelmallisen ja laadukkaan toiminnan, jossa lapset saavat pysyviä ihmissuhteita.”

Maarit Jaakkola, päiväkodin johtaja ja varhaiskasvatuksen opettaja

Westendin Päiväkoti Merimurut | Päiväkoti Murut, 8/2019 alkaen