Joustavaa lastenhoitoapua työntekijöillesi?

Meiltä saat tilapäistä lastenhoitoapua yrityksesi työntekijöille, helpottamaan heidän arkensa sujuvuutta. Työnantajan tarjoama lastenhoitoapu, esimerkiksi lapsen sairastuessa, helpottaa työhön keskittymistä ja lisää työntekijöiden jaksamista. Lue lisää terveen lapsen hoitopalvelusta, sairaan lapsen hoitopalvelusta, tai ota yhteyttä.

Houkuttele ja sitouta parhaat osaajat

Parhaita osaajia houkutellaan nyt henkilöstöeduilla, joilla helpotetaan lapsiperheen arkea. Tee yrityksestäsi perheystävällinen ja kasvata kilpailukykyäsi.

Perheystävällisestä työpaikasta hyötyvät kaikki

Työhön ja perhe-elämään tarvitaan joustoa. Perheystävällisestä työpaikasta hyötyvät kaikki: työnantajat, työntekijät, heidän perheensä ja yhteiskunta.

Konkreettista apua työn ja perheen yhdistämiseen

Kun lapsi sairastuu ja työntekijä matkustaa paljon, saat meiltä konkreettista apua, jota arvostetaan. Työntekijälle se on verotonta etua, yritykselle vähemmän poissaoloa ja kasautuneita töitä.

Palvelumme yrityksille

Hoivanetin palvelut yrityksille ovat joustava, helppo ja kustannustehokas tapa löytää luotettava ja turvallinen lastenhoitaja kotiin, kun työntekijän lapsi sairastuu tai työntekijä matkustaa paljon. Työyhteisölle ja työnantajalle tämä tarkoittaa vähemmän poissaoloja, kasautuneita töitä sekä niistä aiheutuvia kustannuksia. Investointi lastenhoitoon maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Palvelualueet: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tampere ja Turku.

Hoivanet sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoitopalvelu

Työntekijän lapsen sairastumisen ei täydy merkitä yritykselle arvokkaan resurssin jäämistä kotiin. Sairaan lapsen hoito on arvostettu työsuhde-etu, jolla työntekijäsi sairastava tai toipilaana oleva lapsi saa luotettavan hoitajan kotiin. Tartuntariskin minimoimiseksi lapsilta, joiden oireet sopivat koronavirukseen vaadimme ennen hoitoa negatiivisen koronatestituloksen.

Sairaan lapsen hoitopalvelu tuo säästöjä että on arvostettu työsuhde-etu perheellisille työntekijöille. Lue lisää palvelusta

Terveen lapsen hoitopalvelu

Tarjoa työntekijöillesi lastenhoitoapua korona-aikana. Palvelun avulla mahdollistat avainhenkilöiden täyspainoisen työskentelyn myös etätyöarjen keskellä. Samalla edesautat työntekijöiden jaksamista ja hyvinvointia. Palvelun maksaa yritys ja se on verotettava etu työntekijälle. Lue lisää palvelusta

”Me ollaan saatu työnantajana kyllä valtavasti hyvää palautetta meidän ihmisiltä, että tää on ollut ihan arjen pelastaja.”
Laura Tero, Head of People, Gofore
Katso video ja lue asiakastarina

Sijainen varhaiskasvatukseen

Luotettava sijaisjärjestely ilman vaivaa ja stressiä! Olemme vuodesta 2019 alkaen toteuttaneet päiväkotien sijaistuspalvelua hyvin tuloksin useiden pääkaupunkiseudulla toimivien yksityisten päiväkotien kanssa. Meiltä saat osaavan lastenhoitajan niin lyhyeen (minimi 3h) kuin pidempäänkin tarpeeseen, lyhyelläkin varoitusajalla.

Lue lisää!

Hinnat

Lastenhoitopalvelut yrityksille perustuvat sopimukseen Hoivanetin ja yrityksen välillä. Sopimuksen tehnyt yritys maksaa palvelusta kuukausittain työntekijöidensä tilaamien tuntien ja tilausehtojen mukaisesti. Sopimuksessa ei ole minimituntimäärää, eikä kuukausimaksua. Hintojen alv on 0%.
Katso tarkempi Hoivanet hinnasto yrityksille
Hinnasto hinnasto 1.1.2024 alkaen!

38 €/h (alv 0%)

TERVEEN LAPSEN HOITO

38,00 €/h ma-pe klo 06–18
44,00 €/h ma-pe klo 18-21
76,00 €/h la, su, pyhät ja klo 21–06

Yritykselle vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle verotettava etu.

42 €/h (alv 0%)

SAIRAAN LAPSEN HOITO

42,00 €/h ma-pe klo 06–18
48,00 €/h ma-pe klo 18-21
83,50 €/h la, su, pyhät ja klo 21–06

Yritykselle vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle veroton henkilöstöetu.

36 €/h (alv 0%)

LASTENHOITAJA VARHAISKASVATUKSEEN

 36,00 €/h ma-pe klo 06-18 (alv 0%)
41,50 €/h ma-pe klo 18-21 (alv 0%)
46,50 €/h ma-pe klo 21-06 (alv 0%)
46,50 €/h la klo 00-24 (alv 0%)
72,00€/h su ja pyhäpäivät klo 00-24 (alv 0%)

Haluatko solmia sopimuksen kanssamme?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

  Tai ota yhteyttä niin kerron lisää.

   

  Satu
  Asiakaspalvelu
  Hoivanet Oy

  hoivanet@hoivanet.fi
  010 2744500

  ota yhteyttä niin kerron lisää