Sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoito

Hoitaja sairastuneelle lapselle

Ratkaisemme yhtälöt, jotka voivat tuntua hetken ajan jopa mahdottomilta! Ammattitaitoiset lastenhoitajamme tulevat kotiisi hoitamaan sairasta tai toipumassa olevaa lasta. Voit siis huoletta antaa täyden panoksen esim. töiden etenemiselle, tietäen että rakkaimpasi on hyvissä käsissä. Sairaan lapsen hoidosta saat apua myös silloin, kun jäät kotiin tekemään etätöitä.

Lastenhoitajan tilaaminen sairaalle lapselle

Sairaan lapsen hoidon voi tilata asiakaspalvelumme kautta, tekstiviestitse numerosta +358 45 739 59099 (ma-pe klo 8-16 ja su-to illat klo 18-21), tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hoivanet@hoivanet.fi. Minimitilausaika on 3 tuntia/kerta.

Voit tilata lastenhoidon sairaalle lapselle yksityisasiakkaana tai työnantajan kustantamana työsuhde-etuna mikäli työnantajasi tehnyt Hoivanetin kanssa sairaan lapsen hoitopalvelun sopimukset. Lue lisää palveluistamme yrityksille.

 

VARAA ASIAKASPALVELUSTA

Puhelin: +358 (0)10 274 4500 ma-pe klo 8-16.
Tekstiviesti: +358 (0) 45 739 59099 (ma-pe klo 8-16 ja su-to illat klo 18-21)
Sähköposti: hoivanet@hoivanet.fi

PALVELUALUEET

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tampere, Turku ja lähikunnat

HINNASTOMME

Tutustu hinnastoomme TÄÄLLÄ! Tiesithän, että palveluistamme voi saada 60%:n (2024) kotitalousvähennyksen?

Hoidamme pääsääntöisesti kaikki sairastapaukset. Poikkeuksia ovat virustaudit kuten korona, noro-virus, adeno-virus, rota-virus ja salmonella niiden suuren tartuntariskin vuoksi.

Sairastuneen lapsen hoitopalvelu työsuhde-etuna?

Tarkista esihenkilöltäsi, onko työnantajasi tehnyt Hoivanetin kanssa sopimuksen sairastuneen lapsen hoidosta. Tällöin yritys maksaa palvelun. Palvelu on sinulle veroton etu. Tutustu palveluihimme yrityksille.

Hoivanet sairaan lapsen hoito

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä kaikkeen hoitajan kanssa tehtyyn yhteistyöhön."
TEIJA, 3v pojan äiti

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidosta

Palveluehdot

Minimitilausaika ja työajat

  • Palveluita voidaan tilata ma-su klo 00-24 väliselle ajalle.
  • Minimitilausaika on 3 tuntia.

Lisämaksut

  • Yli 8 tunnin työvuoroista laskutamme +50% seuraavalta kahdelta työtunnilta ja +100% 10 työtunnin jälkeen.
  • Työvuoron päättyessä klo 23:00-06:00 asiakas on velvollinen maksamaan taksin hoitajalle kotiin.
  • Tilauksen tapahtuessa/vahvistuessa (vahvistus-tekstiviestin ajankohta) alle 24 tuntia ennen hoitotarpeen alkamisajankohtaa, laskutamme pikatilauslisänä 15 € kertakorvauksen (sis. alv 24%).

Matkakulut
Mikäli etäisyys hoitajan kodista ja asiakkaan kotiin on yli 15 km (yhdensuuntainen matka linnuntietä), lisätään hoitajan kertaluontoinen matkakustannus laskuun. Matkakustannus lasketaan seuraavasti: etäisyys yli 15 km 15,00€ | yli 30 km 30,00€ | yli 45 km 45,00€ | yli 60 km 60,00€ (sis.alv 24%).

Perumiset ja muutokset
Tilauksen voi muuttaa tai perua veloituksetta, kun varauksen alkuun on yli 24 tuntia tai kun tilaus odottaa vahvistusta. Muussa tapauksessa veloitamme perumiskorvauksena 3h tuntiveloituksen. Perumiset ja muutokset voi tehdä arkisin klo 8-16 puhelimitse 010 274 4500, tekstiviestitse +35873959099 tai sähköpostitse hoivanet@hoivanet.fi. Huom! Asiakaspalvelumme ole avoinna lauantaisin. Mikäli hoitajanne sairastuu ja peruu lauantaille osuvan tilauksenne, emme tällä hetkellä voi tarjota teille korvaavaa hoitajaa. 

Vaitiolovelvollisuus
Hoivanet asettaa toiminnalleen ja henkilökunnalleen tiukat luotettavuus- ja laatuvaatimukset. Kaikkia työntekijöitämme sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Vahingot ja niiden korvaaminen
Hoivanet on vakuuttanut lastenhoitajansa mahdollisten hoitajan aiheuttamien välittömien vahinkojen varalta. Vahingonkorvausvelvollisuus, vastuun laajuus ja rajoitukset määräytyvät vakuutusehtojen mukaisesti. Korvausvaatimus on esitettävä kahden viikon kuluessa vahingon sattumisesta. Hoivanetin vastuu rajoittuu vain sen palveluksessa oleviin henkilöihin.

Asiakkaan velvollisuudet
Lapsen vanhemmat ovat hoitoa tilatessaan velvollisia ilmoittamaan lapsensa hoitoa koskevat erityisehdot kuten lääkitykset, allergiat ja muut oleelliset seikat sekä mahdolliset lemmikkieläimet.