Lastenhoitaja

Lastenhoitaja

Luotettava lastenhoitaja helpottaa arkeasi

Lastenhoitaja kotiin? Joskus pikkulapsiarki on melko intensiivistä ja on selvää, että vanhemmat tarvitsevat toisinaan pienen hengähdystauon. Miten olisi, jos palkkaisit luotettavan, osaavan ja ammattitaitoisen lastenhoitajan auttamaan arjen pyörityksessä?

Tilaa lastenhoitaja kotiisi näin:

Tilaa lastenhoitaja asiakaspalvelumme kautta. Minimitilausaika on 3 tuntia/kerta.

VARAA ASIAKASPALVELUSTA

Katso asiakaspalvelumme aukioloajat kesällä 2024!

Luotettava ja ammattitaitoinen lastenhoitaja helpottaa arkeasi. Voit varata lastenhoitajan kotiisi soittamalla asiakaspalveluumme 010 274 4500 ma-pe klo 8-16.

Voit varata lastenhoitajan myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hoivanet@hoivanet.fi tai tekstiviestitse numerosta +35845 739 59099.

Vastaamme sähköposteihin ja tekstiviesteihin seuraavasti: ma-pe klo 8-16, sekä su-to iltaisin klo 18-21.

 

 

Oletko kiinnostunut toistuvasta lastenhoidosta? Katso vakituinen lastenhoitaja -palvelumme tai ota yhteyttä.

PALVELUALUEET

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tampere, Turku ja lähikunnat

HINNASTOMME

Tutustu lastenhoidon hinnastoomme TÄÄLLÄ!

 

"Lastenhoitaja järjestyi todella nopealla varoitusajalla, kun toinen yritys ei pystynyt järjestämään hoitoa. Äiti pääsi hoitamaan asioita, ja lapsi oli viihtynyt hoitajan kanssa erinomaisesti.”
PETRA, 4v POJAN ÄITI

Lastenhoitaja juhliin

Huolettomat juhlat lastenhoidon avulla. Parhaat muistot syntyvät, kun juhlissa viihtyvät sekä aikuiset että lapset. Lastenhoitajamme huolehtivat pienimmistä juhlijoista ja keksivät heille mukavaa tekemistä. Hyvin suunnitellun lastenhoidon myötä aikuiset voivat rentoutua ja keskittyä nauttimaan seurustelusta muiden aikuisten kanssa. Lue lisää täältä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidosta

Palveluehdot

Minimitilausaika ja työajat

  • Palveluita voidaan tilata ma-su klo 00-24 väliselle ajalle.
  • Minimitilausaika on 3 tuntia.

Lisämaksut

  • Yli 8 tunnin työvuoroista laskutamme +50% seuraavalta kahdelta työtunnilta ja +100% 10 työtunnin jälkeen.
  • Työvuoron päättyessä klo 23:00-06:00 asiakas on velvollinen maksamaan taksin hoitajalle kotiin.
  • Tilauksen tapahtuessa/vahvistuessa (vahvistus-tekstiviestin ajankohta) alle 24 tuntia ennen hoitotarpeen alkamisajankohtaa, laskutamme pikatilauslisänä 15 € kertakorvauksen (sis. alv 24%).

Matkakulut
Mikäli etäisyys hoitajan kodista ja asiakkaan kotiin on yli 15 km (yhdensuuntainen matka linnuntietä), lisätään hoitajan kertaluontoinen matkakustannus laskuun. Matkakustannus lasketaan seuraavasti: etäisyys yli 15 km 15,00€ | yli 30 km 30,00€ | yli 45 km 45,00€ | yli 60 km 60,00€ (sis.alv 24%).

Perumiset ja muutokset
Tilauksen voi muuttaa tai perua veloituksetta, kun varauksen alkuun on yli 24 tuntia tai kun tilaus odottaa vahvistusta. Muussa tapauksessa veloitamme perumiskorvauksena 3h tuntiveloituksen. Perumiset ja muutokset voi tehdä arkisin klo 8-16 puhelimitse 010 274 4500, tekstiviestitse +35873959099 tai sähköpostitse hoivanet@hoivanet.fi 

Vaitiolovelvollisuus
Hoivanet asettaa toiminnalleen ja henkilökunnalleen tiukat luotettavuus- ja laatuvaatimukset. Kaikkia työntekijöitämme sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Vahingot ja niiden korvaaminen
Hoivanet on vakuuttanut lastenhoitajansa mahdollisten hoitajan aiheuttamien välittömien vahinkojen varalta. Vahingonkorvausvelvollisuus, vastuun laajuus ja rajoitukset määräytyvät vakuutusehtojen mukaisesti. Korvausvaatimus on esitettävä kahden viikon kuluessa vahingon sattumisesta. Hoivanetin vastuu rajoittuu vain sen palveluksessa oleviin henkilöihin.

Asiakkaan velvollisuudet
Lapsen vanhemmat ovat hoitoa tilatessaan velvollisia ilmoittamaan lapsensa hoitoa koskevat erityisehdot kuten lääkitykset, allergiat ja muut oleelliset seikat sekä mahdolliset lemmikkieläimet.