Lapsiperheiden kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelu – käytännön apua perheen arjen tukemiseen

Lapsiperheiden kotipalvelu on kunnan myöntämää konkreettista apua lapsiperheen arkeen, kuten lastenhoitoa ja kasvatusta tai auttamista kotitöissä. Sen avulla pyritään tunnistamaan, ehkäisemään ja helpottamaan perheiden pulmia mahdollisimman ajoissa.

Lapsiperheiden kotipalvelu on tarkoitettu ihan kaikenlaisille perheille. Voit hakea sitä esim. uupumuksen vuoksi, synnytyksen jälkeen, kun vauva valvottaa tai eron jälkeen. Ota yhteyttä asuinkuntasi kotipalveluun heti kun koet tarvitsevasi apua.

Mistä saan palvelusetelin ja miten tilaan lapsiperheiden kotipalvelun?

  • Kysy palvelusetelistä neuvolasta tai oman asuinalueesi kotipalvelusta, joka on osa kunnan sosiaali- ja terveyspalveluja. Kunta arvioi tarpeen ja toteuttaa palvelun tai myöntää palvelusetelin, jolloin sinä päätät palveluntuottajan.
  • Palveluseteli on rahanarvoinen. Voit käyttää sitä maksuvälineenä kun tilaat lapsiperheiden kotipalvelua palveluntuottajalta. Palvelusetelin arvo vaihtelee kuntakohtaisesti. Tavallisesti asiakkaalle jää maksettavaksi muutaman euron suuruinen omavastuu.
  • Valitse palveluntuottaja. Vertaile palveluntuottajia Palse.fi -palvelussa (Helsinki, Vantaa) tai PSOP -verkkopalvelussa (Espoo)  ja löydä sinun tarpeeseesi sopiva palveluntuottaja. Toivottavasti valitset meidät. Asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä ammattitaitoisiin hoitajiimme ja asiakaspalveluumme.
  • Tilaa palvelu. Soita meille 010 274 4500 ja tilaa palvelu. Pidä palvelusetelin numero saatavilla puhelun aikana. Etsimme sinun perheesi tarpeita vastaavan hoitajan. Tavoitteena on, että sama hoitaja käy luonasi koko lapsiperheiden kotipalvelu -asiakkuutesi ajan.
  • Hoivanetin ammattitaitoinen hoitaja auttaa arjessa. Hoitaja on valittu huolella sinun perhettäsi varten.

TILAA LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELU HOIVANETILTA

Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot täältä!

PALVELUALUEET

Espoo, Helsinki, Vantaa ja Kerava.

Hinnat alkaen palvelusetelillä

Alkaen-hinnat ovat voimassa arkipäivisin päiväsaikaan.

Palvelusetelin arvo vaihtelee kuntakohtaisesti. Sinulle jää maksettavaksi vain palvelusetelin arvon ja tuntihinnan väliin mahdollisesti jäävä erotus.

Helsinki

alk. 34 €/h

Hinnasto Helsinki

Espoo

alk. 31 €/h

Hinnasto Espoo

Vantaa

alk. 34 €/h

Hinnasto Vantaa

Usein kysyttyjä kysymyksiä lapsiperheiden kotipalvelusta

Kaupunkikohtaiset palveluehdot Lapsiperheiden kotipalvelussa