Asiakkaiden kokemuksia Hoivanetista

NPS Net Promotor Score suositteluindeksi 94

Asiakkaidemme kokemus on meille tärkeä.

Asiakaskokemusta mitataan Hoivanetissa kansainvälisesti tunnetun NPS-mittarin (Net Promoter Score) avulla. NPS-mittari kertoo, kuinka suuri osa asiakkaistamme suosittelisi Hoivanetia läheisilleen ja tuttavilleen. Mitä suurempi lukema, sitä tyytyväisemmät asiakkaat. Yli 50:n NPS-lukemaa voidaan pitää erittäin hyvänä tuloksena. Asiakas voi antaa meille myös sanallista palautetta ja kertoa, kuinka voisimme parantaa asiakaskokemusta jatkossa. NPS-lukema oli meillä täydet 100/100 8.1.2024.

Näin asiakkaat meitä suosittelevat

Minulla alkoi työt hyvin ja isona syynä siihen että kaikki sujui niin hyvin oli Hoivanetin hoitaja, Emma! Hän oli aivan mahtava ja olen enemmän kuin tyytyväinen häneen.

Lapsi tuli niin hyvin hoitajan kanssa toimeen, päiväunet sujuivat mutkatta (paremmin varmaan kuin meillä vanhemmilla nukutus 🙂 ) ja muutenkin arki sujui loistavasti ja sain tehdä töitä ilman keskeytyksiä mikä oli aivan mahtavaa. 

Oli aamun kohokohta lapselle kun mentiin hoitajaa vastaan ovelle. Ja minulle myös kun näin kuinka innoissaan lapsi oli. Vaikka paljon mietin kustannusasioita oli tämä aivan mahtavan hyvä kokemus ja oikea valinta. 

Elämäni helpottui hurjasti. Ja ihan tuli tippa linssiin vikana päivänä kun kiitettiin hoitajaa näistä viikoista. Hän oli aivan ihana.

EEVA
Vakituinen lastenhoitaja

"Tänään kokeiltiin ensimmäisen kerran hieman flunssaisen lapsen hoitoa ja kaikki meni aivan loistavasti, ei tarvinnut kuin soittaa Hoivanetin numeroon, sen jälkeen kaikki hoitui itsestään, hoitaja oli seuraavana aamuna klo. 9 paikalla ja lapsi leikki iloisesti hänen kanssaan koko sovitun ajan kun itse tein töitä yläkerrassa. Loistava palvelu!”

IRINA
Lastenhoito

"Kids Park on mulle oikeesti pelastus. Mä en tiedä miten mä oisin ikinä päässy jumppaan ilman teitä. En ole päiväkodeistakaan koskaan saanut niin lämmintä vastaanottoa."

6v POJAN ÄITI
Kids Park

"Hoito järjestyi todella nopealla varoitusajalla, kun toinen yritys ei pystynyt järjestämään hoitoa. Äiti pääsi hoitamaan asioita, ja lapsi oli viihtynyt hoitajan kanssa erinomaisesti.”

PETRA, 4v POJAN ÄITI
Lastenhoito

"Oli erittäin mukava hoitaja. Lapsi oli viihtynyt hienosti ja vielä extrana kauniit kukat oli kerätty ulkoa maljakkoon."

REA, 2v TYTÖN ÄITI
Lastenhoito

"Todella ihana, ammattitaitoinen, lapsirakas hoitaja. Voin suositella kenelle tahansa."

JENNY
Lastenhoito

"Saimme lyhyellä varoitusajalla ihanan hoitajan, josta lapsetkin tykkäsivät. Kiitos!”

SUVI
Lastenhoito

"Hoivanetin palvelu on ollut erinomaista. Hyviä hoitajia, ja nopeasti toimiva asiakaspalvelu."

JENNI
Lastenhoito

"Olin erittäin tyytyväinen, kaikki sujui hienosti vaikka viime tipassa laitettiin hoitopyyntö. Kiitos!"

NOORA, 2,5V POJAN ÄITI
Lastenhoito

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä kaikkeen hoitajan kanssa tehtyyn yhteistyöhön."

TEIJA, 3V POJAN ÄITI
Lastenhoito