Lastenhoitopalvelut perheille

Näin voimme auttaa perhettäsi

 Meiltä saat ammattitaitoista lastenhoitoapua erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Osaavat ja ihanat lastenhoitajamme hoitavat lastasi kertaluontoisesti tai vakituisesti. Lastenhoitajamme pitää hyvä huolta lapsestasi tämän perustarpeista huolehtien, leikittäen, ulkoillen ja olemalla läsnä lapselle. Lastenhoito räätälöidään juuri sinun perheesi tarpeet huomioiden.

Lastenhoitaja

Luotettava ja ammattitaitoinen lastenhoitaja helpottaa arkeasi. Voit varata lastenhoitajan kotiisi soittamalla asiakaspalveluumme 010 274 4500 ma-pe klo 8-16.

Voit varata lastenhoitajan myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hoivanet@hoivanet.fi tai tekstiviestitse numerosta +35845 739 59099.

Lue lisää lastenhoidosta!

 

Vakituinen lastenhoitaja

Saisiko olla vakituinen lastenhoitaja vaihtoehtona päivähoidolle? Tai ihan vain työ- ja perhearkea helpottamaan? Omassa kodissa tai ulkoillen tapahtuva osa- tai kokopäiväinen lastenhoito 1-5 päivänä viikossa, miltä kuulostaa? Minimihoitoaika on 3 tuntia/kerta.

Haluatko tarjota lastenhoitoapua työntekijöillesi? Katso Terveen lapsen hoitopalvelu yrityksille tai ota yhteyttä.

Hoivanet sairaan lapsen hoito

Hoitaja sairastuneelle lapselle

Ratkaisemme yhtälöt, jotka voivat tuntua hetken ajan jopa mahdottomilta! Ammattitaitoiset lastenhoitajamme tulevat kotiisi hoitamaan sairasta tai toipumassa olevaa lasta. Voit siis huoletta antaa täyden panoksen esim. töiden etenemiselle, tietäen että rakkaimpasi on hyvissä käsissä. Sairaan lapsen hoidosta saat apua myös silloin, kun jäät kotiin tekemään etätöitä. Lue lisää sairaan lapsen hoidosta ja katso kuinka minimoimme tartuntariskin.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Konkreettista apua lapsiperheen arjen tukemiseen, esim. lasten- ja kodinhoitoon liittyen on saatavilla! Voit hakea lapsiperheiden kotipalvelua kunnan myöntämällä palvelusetelillä muuttuvissa tai vaikeissa elämäntilanteissa. Minimi käyntiaika on 3 tuntia/kerta.

Omaishoitajan sijaisuus

Omaishoitoa tehdään usein suurella sydämellä, mutta se ei tee työstä kevyttä. Ammattitaitoinen hoitajamme tulee hoitamaan läheistäsi, jotta sinä saat aikaa palautua ja kerätä voimia.

asiakaspalaute

"Tänään kokeiltiin ensimmäisen kerran hieman flunssaisen lapsen hoitoa ja kaikki meni aivan loistavasti, ei tarvinnut kuin soittaa Hoivanetin numeroon, sen jälkeen kaikki hoitui itsestään, hoitaja oli seuraavana aamuna klo. 9 paikalla ja lapsi leikki iloisesti hänen kanssaan koko sovitun ajan kun itse tein töitä yläkerrassa. Loistava palvelu!”

IRINA