Vakituinen lastehoitaja

Vakituinen lastehoitaja

Vakituinen lastenhoitaja vaihtoehtona päivähoidolle? Tai perhearkea helpottamaan?

Vakituinen lastenhoito on osa- tai kokopäiväistä 1-5 päivänä viikossa. Lastenhoito tapahtuu perheen omassa kodissa tai mahdollisuuksien mukaan ulkona. Minimi hoitoaika on 3 tuntia/kerta.

Vakituinen lastenhoitaja – Helppo tilaus

Vakituinen lastenhoitaja hoitaa lapsia kodissa tai ulkoillen osa- tai kokopäiväisesti. Hoitoajoista ja päivistä voi sopia joustavasti tarpeen mukaan. Voit palkata lastenhoitajan kotiisi 1-5 päivänä viikossa. Minimitilausaika on 3 tuntia/kerta.

2. Lastenhoitajan valinta

Etsimme sopivan lastenhoitajan tarpeiden, toiveiden ja sijainnin perusteella.

3. Ilmainen tutustumiskäynti

Sinä ja lapsesi pääsette tutustumaan lastenhoitajaan. Voit myös kysyä kysymyksiä.

4. Valmista!

Jos tykästyit lastenhoitajaan hoitosuhde voi alkaa. Laskutus kuukausittain.

PALVELUALUEET

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tampere, Turku ja lähikunnat. Puuttuuko alueesi listalta? Ota yhteyttä niin etsimme sinulle lastenhoitajan.

HINTA ALK. 14,40 €/h* (alle 40 h/kk)

*Hinta 60 %:n kotitalousvähennyksen jälkeen. Hinnat ennen kotitalousvähennystä 31,05€/h (yli 40h/kk) ja 34,50€/h (alle 40 h/kk).
Kysy meiltä kotitalousvähennyksestä. Tähän palveluun ei voi hyödyntää yksityisen hoidon tukea.

Haluatko tarjota lastenhoitoapua työntekijöillesi korona-aikana? Katso Terveen lapsen hoitopalvelu yrityksille tai ota yhteyttä.

"Saan hoitajalta päivän aikana kuvia tai videoita, joissa lapseni hymyilee, tanssii ja on oma itsensä. Nämä viestit tekevät minulle levollisen mielen, sillä näen, että lapseni nauttii hoidossa olosta, ja hänen on hyvä ja turvallinen olla. Tämä oli erityisen tärkeää hoidon alkuaikoina."
MAIJA, 1,5v POJAN ÄITI

Vakituinen lastenhoitaja?  Sopivan löytäminen – yhteydenotosta seurantaan

1. Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tai ota yhteyttä niin kartoitamme tarpeesi ja toiveesi lastenhoitajan suhteen. Aloitamme sopivan lastenhoitajan etsinnän hoitajapoolistamme ja rekrytoimme tarvittaessa uuden lastenhoitajan. Lastenhoitajan etsiminen on täysin ilmaista sinulle.

2. Etsimme sopivan lastenhoitajan ja esittelemme hänet sinulle

Kun olemme löytäneet sinun ja perheesi tarpeisiin sopivan lastenhoitajan, esittelemme hoitajan sinulle. Ennen esittelyä, teemme perusteellisen taustatutkimuksen, jossa tarkastamme hoitajalta rikosrekisteriotteen ja suosittelijat.

3. Ilmainen tutustumiskäynti

Jos haluat tavata lastenhoitajan etukäteen, järjestämme tapaamisen veloituksetta. Lastenhoitaja tulee kotiisi, tai muuhun sovittuun paikkaan ja näin myös lapsellasi on mahdollisuus tavata hoitaja etukäteen. Voitte tutustua toisiinne ja sinun on mahdollista kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä hoitajalta.

4. Valmista!

Jos tapaaminen meni hyvin, sinulla on nyt oma lastenhoitaja ja hoitosuhde voi alkaa. Lastenhoitaja saa meiltä ensiapukoulutuksen ja perehdytyksen tehtäviinsä. Jos lastenhoitajaehdokkaan persoona ei tuntunut sopivalta sinun perheellesi, ja kemianne eivät kohdanneet, jatkamme tietysti lastenhoitajan etsimistä ilmaiseksi. Laskutus tapahtuu kuukausittain.

Seuranta

Olemme yhteydessä hoitojakson aikana sekä sinun että lastenhoitajan kanssa. Autamme mielellämme sinua heti, kun kysymyksiä ilmenee. Hoidamme myös sijaisjärjestelyt sairastapausten yllättäessä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidosta

Haluatko tilata vakituisen lastenhoitajan tai saada lisätietoja?

Jätä yhteydenottopyyntö

    Tai ota yhteyttä niin kerron lisää.

    Catri
    Hoivanet asiakaspalvelu 

    hoivanet@hoivanet.fi
    010 274 4500