Vakituinen lastehoitaja

Vakituinen lastehoitaja

Vakituinen lastenhoitaja vaihtoehtona päivähoidolle? Tai perhearkea helpottamaan?

Vakituinen lastenhoito on osa- tai kokopäiväistä 1-5 päivänä viikossa. Lastenhoito tapahtuu perheen omassa kodissa tai mahdollisuuksien mukaan ulkona. Minimi hoitoaika on 3 tuntia/kerta.

Vakituinen lastenhoitaja – Helppo tilaus

Vakituinen lastenhoitaja hoitaa lapsia kodissa tai ulkoillen osa- tai kokopäiväisesti. Hoitoajoista ja päivistä voi sopia joustavasti tarpeen mukaan. Voit palkata lastenhoitajan kotiisi 1-5 päivänä viikossa. Minimitilausaika on 3 tuntia/kerta.

1.Ota yhteyttä

010 274 4500
norm. ma-pe klo 8-16
hoivanet@hoivanet.fi
tai

2. Lastenhoitajan valinta

Etsimme sopivan lastenhoitajan tarpeiden, toiveiden ja sijainnin perusteella.

3. Ilmainen tutustumiskäynti

Sinä ja lapsesi pääsette tutustumaan lastenhoitajaan. Voit myös kysyä kysymyksiä.

4. Valmista!

Jos tykästyit lastenhoitajaan hoitosuhde voi alkaa. Laskutus kuukausittain.

PALVELUALUEET

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tampere, Turku ja lähikunnat. Puuttuuko alueesi listalta? Ota yhteyttä niin etsimme sinulle lastenhoitajan.

PALJONKO LASTENHOITAJA MAKSAA?

Tutustu hinnastoomnne TÄÄLLÄ! Tiesithän, että palveluistamme voi saada 60 %:n kotitalousvähennyksen?
Tähän palveluun ei voi hyödyntää yksityisen hoidon tukea.

 

"Saan hoitajalta päivän aikana kuvia tai videoita, joissa lapseni hymyilee, tanssii ja on oma itsensä. Nämä viestit tekevät minulle levollisen mielen, sillä näen, että lapseni nauttii hoidossa olosta, ja hänen on hyvä ja turvallinen olla. Tämä oli erityisen tärkeää hoidon alkuaikoina."
MAIJA, 1,5v POJAN ÄITI

Vakituinen lastenhoitaja?  Sopivan löytäminen – yhteydenotosta seurantaan

1. Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi tai ota yhteyttä! Kartoitamme tarpeesi ja toiveesi lastenhoitajan suhteen. Aloitamme sopivan lastenhoitajan etsinnän hoitajapoolistamme ja rekrytoimme tarvittaessa uuden lastenhoitajan. Lastenhoitajan etsiminen on täysin ilmaista sinulle.

2. Etsimme sopivan lastenhoitajan ja esittelemme hänet sinulle

Kun olemme löytäneet sinun ja perheesi tarpeisiin sopivan lastenhoitajan, esittelemme hoitajan sinulle. Ennen esittelyä, teemme perusteellisen taustatutkimuksen, jossa tarkastamme hoitajalta rikosrekisteriotteen ja suosittelijat.

3. Ilmainen tutustumiskäynti

Jos haluat tavata lastenhoitajan etukäteen, järjestämme tapaamisen veloituksetta. Lapsellasi on myös mahdollisuus tavata lastenhoitaja  etukäteen. Voitte tutustua toisiinne ja kysyä hoitajalta mahdollisia mieltänne askarruttavia kysymyksiä.

4. Valmista!

Jos tapaaminen meni hyvin, sinulla on nyt oma lastenhoitaja. Hoitosuhde voi alkaa! Lastenhoitaja saa meiltä ensiapukoulutuksen ja huolellisen perehdytyksen tehtäviinsä. Jos kemianne eivät kuitenkaan kohdanneet lastenhoitajan kanssa, jatkamme tietysti lastenhoitajan etsimistä ilmaiseksi. Laskutus tapahtuu kuukausittain.

Seuranta

Pidämme hoitojakson aikana yhteyttä sekä sinuun että lastenhoitajaan. Autamme mielellämme sinua heti, kun kysymyksiä ilmenee. Hoidamme myös sijaisjärjestelyt sairastapausten yllättäessä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidosta

Haluatko tilata vakituisen lastenhoitajan tai saada lisätietoja?

Jätä yhteydenottopyyntö

    Tai ota yhteyttä niin kerron lisää.

    Catri
    Hoivanet asiakaspalvelu 

    hoivanet@hoivanet.fi
    010 274 4500