Hoitajamme

Työskentely Hoivanetilla on joustavaa. Työntekijämme päättävät itse, milloin he ovat käytettävissä. Kaikki työntekijämme käyvät läpi kolmivaiheisen rekrytointiprosessin, jossa tarkistamme referenssit ja rikosrekisteriotteen (rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukaisesti). Kaikki hoitajamme saavat kaksiosaisen perehdytyksen tehtäviinsä ennen työn aloitusta. Koulutamme myös hoitajiamme ja kannustamme eteenpäin omalla ammatillisella polullaan. Hoitajia sitoo vaitiolovelvollisuus.

Edellytämme kaikilta hoitajiltamme aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta ja/tai perheiden kanssa työskentelystä, riippuen työtehtävästä. Kaikki hoitajamme ovat vähintään 18 vuotta täyttäneitä. Sosiaalipalveluissa työskentelevät hoitajamme ovat asianmukaisen tutkinnon omaavia luotettavia sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilaisia.

 

 

Emilia kertoo, mikä on parasta lastenhoitajan työssä

Lastenohjaajaksi opiskeleva Emilia on työskennellyt parin vuoden ajan Hoivanetillä lastenhoitajana eri ikäisten lasten parissa. Emilian mielestä työssä on hauskaa se, kun saa tavata erilaisia perheitä ja päättää itse omat työajat.

Hoivanetin lastenhoitaja Ida rientää perheiden apuun lapsen sairastuessa

Lapsirakas Ida kertoo, millaista on työskennellä sairastuneen lapsen hoitajana. Tanssia opiskeleva keikkailija tekee meillä Hoivanetillä töitä joustavasti opintojensa ohella.

Lähihoitaja Elina työskentelee lapsiperheiden kotipalvelussa Hoivanetillä

Elina pitää työstään Hoivanetillä muun muassa siksi, että hänellä on työntekijänä vapaus vaikuttaa työnsä määrään ja työaikoihin. "Parasta tässä työssä on se, että jokainen päivä on erilainen."