Avoin työpaikka

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

LÄHIHOITAJIA päivätyöhön lapsiperheiden kotipalveluun Espooseen!

Etsimme LÄHIHOITAJIA päivätyöhön lapsiperheiden kotipalveluun ESPOOSEEN! Lapsiperheiden kotipalvelussa pidät huolta asiakasperheidemme lapsista ja pääset leikkimään ja ulkoilemaan ihanien lasten kanssa. Samalla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista konkreettisesti omalla työlläsi, ja autat näin ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Tarjoamme sinulle työtä oman elämäntilanteesi mukaan, sinulle sopivissa perheissä. Pääsääntöisesti työvuorosi perheessä kestää kerrallaan 2-4 tuntia. Työtä on tarjolla arkisin klo 7-17 välillä, sekä lauantaisin klo 8-18 välillä. Voit itse valita, milloin haluat työskennellä! Parasta olisi, jos voisit sitoutua vähintään yhteen asiakasperheeseemme noin 3kk ajaksi. Mielellämme työllistämme sinua täysipäiväisemminkin. Halutessasi voit tehdä työvuoron esimerkiksi kahdessa eri perheessä saman päivän aikana. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheidemme omissa kodeissa ja kotien ympäristössä, eri puolilla Espoota.

Meiltä saat:

-15,27€/h + yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät
-Siirtymäbonuksen jokaisesta siirtymisestä työpäiväsi aikana, mikäli työskentelet useammassa perheessä samana päivänä.
-Kattavan, palkallisen, perehdytyksen työhösi
-Mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen ja työsi kehittämiseen
-Hätäensiapukoulutuksen
-Esihenkilösi Annan tuen itsenäisen työskentelysi rinnalle aina kun sitä tarvitset
-Lakisääteisen työterveyshuollon 
-Tapaturmavakuutuksen

Meillä on myös käytössä rekrytointibonus 50€. Jos suosittelet Hoivanettiä työpaikkana tuttavallesi ja suosittelu johtaa rekrytointiin, maksamme sinulle 50€ suosittelubonuksen.

Jos tunnistat itsesi näistä, kannattaa laittaa hakemus tulemaan:

-Sinulla on LÄHIHOITAJAN tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- tai terveysalan tutkinto (lastenohjaaja, lastenhoitaja, kodinhoitaja)
-Ammatillista kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä
-Oma-aloitteista asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti
-Riittävää suomen kielen taitoa, jolla tulet toimeen perheiden kanssa

Sinulla tulee olla myös vähintään yksi suosittelija aiemmista työsuhteista lasten parissa ja puhdas rikostausta lasten kanssa toimimiseksi. Tehtävään valitun henkilön tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Arvostamme lisäksi:

-Kokemusta toimimisesta erityisen tuen tarpeessa olevien lasten parissa (esim nepsy haasteet, autismin kirjo). 

Mikä on Hoivanet?

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Meillä työskennellessäsi autat perheitä ja kerrytät omaa ammatillista kokemustasi monipuolisesti. Lisäkoulutuksilla huolehdimme, että osaamisesi pysyy aina ajan tasalla. Joustava keikkatyö sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen, esimerkiksi toisen työn, osa-aikaeläkkeen, opiskelun tai vanhempainvapaan rinnalle.

Lue blogikirjoitus, jossa työntekijämme Hanna kertoo työstään lapsiperheiden kotipalvelussa: https://www.hoivanet.fi/blogi/hanna-hietala-loysi-oman-juttunsa-lapsiperheiden-kotipalvelusta/

Työntekijämme kertovat kokevansa lapsiperheiden kotipalvelussa merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita. Tutustu muidenkin työntekijöidemme kokemuksiin työstään meillä: https://www.hoivanet.fi/rekrytointi/tyontekijoiden-kokemuksia/

Arvomme ovat ammattitaitoisuus, luotettavuus, aitous ja yhteisöllisyys. Haluamme toimia vastuullisena työnantajana ja aktiivisena yrityskansalaisena. Vaalimme yleisesti eettisiä toimintatapoja ja uskomme, että avoin toimintamallimme herättää luottamusta sekä asiakkaissamme että omissa työntekijöissämme. Lue lisää meistä!

Kysymyksiä työtehtävästä? Olethan yhteydessä Annaan: Anna Forstén, Palvelupäällikkö (lapsiperheiden kotipalvelu ja omaishoito)
045 145 5947, anna.forsten@hoivanet.fi

LÄHETÄ HAKEMUKSESI LOMAKKEEN KAUTTA. 

Odotamme jo kuulevamme sinusta! 🙂

Työskentely Hoivanetillä on…