Avoin työpaikka

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

LASTENHOITAJIA sairastuneen lapsen hoitoon Vantaalle

Etsimme LASTENHOITAJIA KEIKKATYÖHÖN huolehtimaan asiakasperheidemme lapsista heidän ollessaan kipeinä tai toipilaina kotona. Olisitko sinä etsimämme lapsirakas, vastuuntuntoinen ja osaava työntekijä?

TYÖN KUVAUS:

Lastenhoitajamme huolehtivat asiakasperheidemme päiväkoti-ikäisistä lapsista silloin, kun nämä ovat sairaana tai toipilaina kotona, mahdollistaen vanhempien työnteon. Työ pitää sisällään huolehtimista lapsen perustarpeista sekä puuhaamista ja leikkimistä lapsen kanssa tämän voinnin mukaan. Työ ei sisällä sairaanhoidollista työtä.

Työ on keikkaluontoista ja voit tehdä sitä joustavasti oman aikataulusi mukaan sen pituisen ajanjakson, kun sinulle itsellesi sopii. Keikkatyöstä voit halutessasi koota itsellesi jopa täysipäiväisen työn! Työt sijoittuvat yleensä arkipäiviin klo 7-18 välille. TYÖPÄIVÄT ovat useimmiten 6-9 TUNNIN PITUISIA. Lastenhoito tapahtuu asiakasperheidemme kodeissa Vantaalla ja halutessasi myös muualla pääkaupunkiseudulla. Hoitajamme eivät tee lastenhoitotyötä, mikäli perheessä on tarttuvia tauteja kuten noro-, adeno-, rotavirus tai salmonella.

TARJOAMME SINULLE:

  • Tuntipalkan 14,25€/h
  • Kaikkien perustuntipalkka sisältää yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisen 11 vuoden kokemuslisän
  • Kattavan perehdytyksen työhösi. Maksamme perehdytyksestä 30€ korvauksen 
  • Mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen ja työsi kehittämiseen
  • Hätäensiapukoulutuksen
  • Esihenkilösi tuen itsenäisen työskentelysi rinnalle 
  • Lakisääteisen työterveyshuollon
  • Tapaturmavakuutuksen
  • Meillä on myös käytössä 50€ rekrytointibonus, jonka saat kun suosittelet Hoivanettiä työpaikkana tuttavallesi, ja suosittelu johtaa rekrytointiin

Eikö kuulostakin ihan mahtavalta!

SAATAT OLLA TEHTÄVÄÄN SOPIVA HENKILÖ, JOS SINULTA LÖYTYY:

Aiempaa työkokemusta alle kouluikäisten lasten hoidosta, oma-aloitteista asennetta ja tulet hyvin toimeen suomen kielellä. Olet 18-vuotta täyttänyt ja sinulla on puhdas rikostausta lasten kanssa toimimista varten. Sinulta löytyy myös 1-2 suosittelijaa aiemmista työsuhteistasi lasten parissa. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Arvostamme valmiutta lähteä lastenhoitokeikalle nopeallakin aikataululla ja vastaanottaa koko päivän pituisia työkeikkoja, sekä halukkuutta liikkua laajalla alueella. Oma auto on iso plussa ja helpottaa työskentelyäsi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!

ODOTAMME HAKEMUSTASI!

Työskentely Hoivanetillä on…