Avoin työpaikka

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

LASTENOHJAAJIA perheisiin Vantaalle

Etsimme LASTENOHJAAJAN TUTKINNOLLA varustettuja osaajia lapsiperheiden kotipalveluun! Hoivanetillä lapsiperheiden kotipalvelussa teet tärkeää työtä lapsiperheiden hyväksi. Tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista huolehtien asiakasperheidemme lapsista. Omalla työlläsi edistät perheiden ja lasten hyvinvointia. Autat tätä kautta ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia varhaisessa vaiheessa, ennen kuin ne ehtivät kasvaa liian suuriksi. Työsi Hoivanetillä tähtää kokonaisvaltaiseen lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen. Ehdit tässä työssä kohdata lapsen ajan kanssa, vailla jatkuvaa kiireen tuntua.

Tarjoamme sinulle työtä oman elämäntilanteesi mukaan, sinulle sopivissa perheissä. Pääsääntöisesti työvuorosi perheessä kestää kerrallaan 2-4 tuntia. Työtä on tarjolla arkisin klo 7-21 välillä, sekä lauantaisin klo 8-18 välillä. Voit itse valita, milloin haluat työskennellä! Parasta olisi, jos voisit sitoutua vähintään yhteen asiakasperheeseemme noin 2-3kk ajaksi. Mielellämme työllistämme sinua täysipäiväisemminkin. Halutessasi voit tehdä työvuoron esimerkiksi kahdessa eri perheessä saman päivän aikana. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheidemme omissa kodeissa ja kotien ympäristössä Vantaan alueella. 9 

MEILLÄ TYÖSKENNELLESSÄSI SAAT:

-15,27€/h + yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset ilta- ja viikonloppulisät
-Siirtymäbonuksen jokaisesta siirtymisestä työpäiväsi aikana, mikäli työskentelet useammassa perheessä samana päivänä.
-Kattavan, palkallisen, perehdytyksen työhösi
-Mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen ja työsi kehittämiseen
-Hätäensiapukoulutuksen
-Esihenkilösi Annan tuen itsenäisen työskentelysi rinnalle aina kun sitä tarvitset
-Lakisääteisen työterveyshuollon 
-Tapaturmavakuutuksen

Meillä on myös käytössä rekrytointibonus 50€. Jos suosittelet Hoivanettiä työpaikkana tuttavallesi ja suosittelu johtaa rekrytointiin, maksamme sinulle 50€ suosittelubonuksen.

Jos tunnistat itsesi näistä, kannattaa laittaa hakemus tulemaan:

-Sinulla on LASTENOHJAAJAN tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- tai terveysalan tutkinto (lähihoitaja, perushoitaja, kodinhoitaja)
-Ammatillista kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä
-Oma-aloitteista, aktiivista, asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti
-Riittävää suomen kielen taitoa, jolla tulet toimeen perheiden kanssa
-Arvostamme myös kokemusta toimimisesta erityisen tuen tarpeessa olevien lasten parissa (esim nepsy haasteet, autismin kirjo). 

Sinulla tulee olla myös vähintään yksi suosittelija aiemmista työsuhteista lasten parissa ja puhdas rikostausta lasten kanssa toimimiseksi. Tehtävään valitun henkilön tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

ODOTAMME INNOLLA HAKEMUSTASI! 

Työskentely Hoivanetillä on…