Avoin työpaikka

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Lähihoitajia iltapainotteiseen keikkatyöhön Espooseen

Lapsiperheiden kotipalvelussa pidät huolta asiakasperheidemme lapsista ja pääset leikkimään ja ulkoilemaan ihanien lasten kanssa. Samalla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista konkreettisesti omalla työlläsi, ja autat näin ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Tarjoamme sinulle työtä oman elämäntilanteesi mukaan, sinulle sopivissa perheissä. Pääsääntöisesti työvuorosi perheessä kestää kerrallaan 2-4 tuntia. Työtä on tarjolla maanantaista perjantaihin pääosin klo 16-21 välillä. Voit itse valita, milloin haluat työskennellä! Parasta olisi, jos voisit sitoutua vähintään yhteen asiakasperheeseemme noin 2-3kk ajaksi. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheidemme omissa kodeissa ja kotien ympäristössä, Espoossa. 

MEILLÄ TYÖSKENNELLESSÄSI SAAT:

Maksamme sinulle 15,27€/tunnilta, sekä tietenkin yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset ilta- ja viikonloppulisät.

Meiltä saat myös erittäin kattavan, palkallisen, perehdytyksen työhösi. Esihenkilösi Anna tukee sinua työssäsi, mitä ikinä tarvitsetkin. Hoivanetillä työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa työtäsi sekä kouluttautua säännöllisesti. Tarjoamme sinulle hätäensiapukoulutuksen täpärien tilanteiden varalta ja olet työssäsi tietenkin tapaturmavakuutettu. Sairastuessasi käytössäsi on myös yksityinen työterveyshuolto. Meillä on myös käytössä 50€ rekrytointibonus, jonka maksamme sinulle silloin, kun suosittelet Hoivanettiä työpaikkana ja suosittelu johtaa rekrytointiin.

MISTÄ LÖYTÄISIMME SINUT?

Etsimme ammattitaitoista ja lasten kanssa hyvin toimeentulevaa ihmistä, jolla on lähihoitajan tutkinto, tai muu vastaava sosiaali- tai terveysalan perustutkinto. (Esimerkiksi perushoitaja, kodinhoitaja tai vastaavan koulutuksen saanut lastenhoidon ammattilainen menestyy hyvin tässä työssä).

Etsimällämme lastenhoidon osaajalla on myös tietenkin ammatillista kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Hän on työssään toimeen tarttuva ja aktiivinen, eikä itsenäinen työskentely tuota ongelmia. Työtehtävässä suoriutumiseksi edellytämme hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen erityisen tuen tarpeessa olevien lasten kanssa toimimisesta.

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee lisäksi olla vähintään yksi suosittelija aiemmista työsuhteista lasten parissa ja tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.


LAITA HAKEMUS TULEMAAN PIAN, ODOTAMME JO KUULEVAMME SINUSTA 🙂

Työskentely Hoivanetillä on…