Avoin työpaikka

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Lähihoitajia Helsinkiin päivätyöhön!

TYÖN KUVAUS: 

Hoivanetillä lapsiperheiden kotipalvelussa teet tärkeää työtä lapsiperheiden hyväksi. Tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista huolehtien asiakasperheidemme lapsista. Omalla työlläsi edistät perheiden ja lasten hyvinvointia. Autat tätä kautta ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia varhaisessa vaiheessa, ennen kuin ne ehtivät kasvaa liian suuriksi. Työsi Hoivanetillä tähtää kokonaisvaltaiseen lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen. Ehdit tässä työssä kohdata lapsen ajan kanssa, vailla jatkuvaa kiireen tuntua.

Tarjoamme sinulle työtä oman elämäntilanteesi mukaan, sinulle sopivissa perheissä. Pääsääntöisesti työvuorosi perheessä kestää kerrallaan 2-4 tuntia. Työtä on maanantaista perjantaihin pääosin klo 7-17 välillä. Voit itse valita, milloin haluat työskennellä! Parasta olisi, jos voisit sitoutua vähintään yhteen asiakasperheeseemme noin 2-3kk ajaksi. Mielellämme työllistämme sinua täysipäiväisemminkin, työn ollessa kuitenkin tuntiperustaista. Halutessasi voit tehdä työvuoron esimerkiksi kahdessa eri perheessä saman päivän aikana. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheen omassa kodissa ja kodin ympäristössä Helsingissä! 

MEILLÄ TYÖSKENNELLESSÄSI SAAT:

Maksamme sinulle 15,27€/h (yksityisen sosiaalipalvelualan TES). Lisäksi maksamme siirtymäbonuksen jokaisesta siirtymisestä työpäiväsi aikana, mikäli työskentelet useammassa perheessä samana päivänä.

Meiltä saat myös erittäin kattavan, palkallisen, perehdytyksen työhösi. Esihenkilösi Anna tukee sinua työssäsi, mitä ikinä tarvitsetkin. Hoivanetillä työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa työtäsi sekä kouluttautua säännöllisesti. Tarjoamme sinulle hätäensiapukoulutuksen täpärien tilanteiden varalta ja olet työssäsi tietenkin tapaturmavakuutettu. Sairastuessasi käytössäsi on myös lakisääteinen työterveyshuolto. Meillä on myös käytössä 50€ rekrytointibonus, jonka maksamme sinulle silloin, kun suosittelet Hoivanettiä työpaikkana ja suosittelu johtaa rekrytointiin. Käytössäsi on myös hyviä jäsenetuja Fitness24Seven-kuntokeskuksissa. 

MISTÄ LÖYTÄISIMME SINUT?

Etsimme ammattitaitoista ja lapsirakasta ihmistä, jolla on lähihoitajan tutkinto, tai muu vastaava sosiaali- tai terveysalan perustutkinto. (Esimerkiksi perushoitaja, kodinhoitaja tai vastaavan koulutuksen saanut lastenhoidon ammattilainen menestyy hyvin tässä työssä). Etsimällämme lastenhoidon osaajalla on myös tietenkin ammatillista kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Hän on työssän toimeen tarttuva ja aktiivinen, eikä itsenäinen työskentely tuota ongelmia. Suomen kieltä tulisi osata riittävän hyvin, niin, että kommunikointi asiakasperheissä sujuisi mutkattomasti! Katsomme eduksi aiemman kokemuksen erityisen tuen tarpeessa olevien lasten kanssa toimimisesta. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla vähintään yksi suosittelija aiemmista työsuhteista lasten parissa ja tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) 

ODOTAMME INNOLLA HAKEMUSTASI! 

Työskentely Hoivanetillä on…