Avoin työpaikka

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Lähihoitajia lapsiperheiden kotipalveluun Vantaalle ja Keravalle

Työn kuvaus: 

Lapsiperheiden kotipalvelussa pidät huolta asiakasperheidemme lapsista heidän omissa kodeissaan. Tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista. Autat omalla työlläsi ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Tarjoamme sinulle työtä oman elämäntilanteesi mukaan, sinulle sopivissa perheissä. Pääsääntöisesti työvuorosi perheessä kestää kerrallaan 2-4 tuntia. Työtä on tarjolla arkisin klo 7-21 välillä, sekä lauantaisin klo 8-18 välillä. Voit itse valita, milloin haluat työskennellä! Parasta olisi, jos voisit sitoutua vähintään yhteen asiakasperheeseemme noin 2-3kk ajaksi. Mielellämme työllistämme sinua täysipäiväisemminkin, työn ollessa kuitenkin tuntiperustaista. Halutessasi voit tehdä työvuoron esimerkiksi kahdessa eri perheessä saman päivän aikana. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheidemme omissa kodeissa ja kotien ympäristössä, eri puolilla Vantaata ja Keravaa.

Tarjoamme sinulle:

-15,27€/h ja lisäksi yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät
-Siirtymäbonuksen, jokaisesta siirtymisestä työpäiväsi aikana, mikäli työskentelet useammassa perheessä samana päivänä
-Palkallisen, kattavan perehdytyksen työhön
-Mahdollisuus säännölliseen kouluttautumiseen ja työsi kehittämiseen
-Hätäensiapukoulutuksen
-Esihenkilön tuen itsenäisen työsi rinnalle
-Yksityisen työterveyshuollon
-Tapaturmavakuutuksen

Meillä on myös käytössä rekrytointibonus. Jos suosittelet Hoivanettiä työpaikkana tuttavallesi ja suosittelu johtaa rekrytointiin, maksamme sinulle 50€ bonuksen.

Saatat olla oikea henkilö tehtävään, jos sinulta löytyy:

-Lähihoitajan tai muun soveltuvan sosiaali- tai terveysalan perustutkinto. Voit olla esimerkiksi perushoitaja, kodinhoitaja tai vastaavan koulutuksen saanut osaaja. 
-Ammatillista kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä
-Oma-aloitteista asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
-Kokemusta pienten lasten hoidosta

Sinulla tulee olla vähintään yksi suosittelija aiemmista työsuhteista lasten parissa ja puhdas rikostausta lasten kanssa toimimiseksi. Tehtävään valitun henkilön tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Arvostamme lisäksi:

-Kokemusta erityisen tuen tarpeessa olevien lasten hoidosta (esim nepsy-haasteet, autismin kirjo)

Mikä on Hoivanet?

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Meillä työskennellessäsi autat perheitä ja kerrytät omaa ammatillista kokemustasi monipuolisesti. Lisäkoulutuksilla huolehdimme, että osaamisesi pysyy ajan tasalla. Joustava keikkatyö sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen, esimerkiksi toisen työn, opiskelun tai osa-aikaeläkkeen rinnalle.

Työntekijämme kertovat kokevansa lapsiperheiden kotipalvelussa merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita. Mitä jos sinäkin löytäisit oman juttusi lapsiperheiden kotipalvelusta? https://www.hoivanet.fi/blogi/hanna-hietala-loysi-oman-juttunsa-lapsiperheiden-kotipalvelusta/

Tutustu muiden työntekijöidemme kokemuksiin täältä: https://www.hoivanet.fi/rekrytointi/tyontekijoiden-kokemuksia/

TULE SINÄKIN MEILLE! 🙂 

Käsittelemme hakemuksia viikolta 32 alkaen ja olemme sinuun sen jälkeen yhteydessä!

Työskentely Hoivanetillä on…