Avoin työpaikka

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Lähihoitajia lapsiperheiden kotipalveluun Helsinkiin

Työn kuvaus:

Lapsiperheiden kotipalvelussa teet tärkeää työtä lapsiperheiden hyväksi. Tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista huolehtien asiakasperheidemme lapsista. Autat työlläsi ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Tarjoamme sinulle työtä oman elämäntilanteesi mukaan, sinulle sopivissa perheissä. Pääsääntöisesti työvuorosi perheessä kestää kerrallaan 2-4 tuntia. Työtä on tarjolla arkisin klo 7-21 välillä, sekä lauantaisin klo 8-18 välillä. Voit itse valita, milloin haluat työskennellä! Parasta olisi, jos voisit sitoutua vähintään yhteen asiakasperheeseemme noin 2-3kk ajaksi. Mielellämme työllistämme sinua täysipäiväisemminkin. Halutessasi voit tehdä työvuoron esimerkiksi kahdessa eri perheessä saman päivän aikana. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheidemme omissa kodeissa ja kotien ympäristössä, eri puolilla Helsinkiä.

Meillä työskennellessäsi saat:

Maksamme sinulle 15,27€/h sekä yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset ilta- ja viikonloppulisät. Lisäksi maksamme siirtymäbonuksen jokaisesta siirtymisestä työpäiväsi aikana, mikäli työskentelet useammassa perheessä samana päivänä. Meiltä saat myös erittäin kattavan, palkallisen, perehdytyksen työhösi. Esihenkilösi Anna tukee sinua työssäsi, mitä ikinä tarvitsetkin. Hoivanetillä työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa työtäsi sekä kouluttautua säännöllisesti. Tarjoamme sinulle hätäensiapukoulutuksen täpärien tilanteiden varalta ja olet työssäsi tietenkin tapaturmavakuutettu. Sairastuessasi käytössäsi on myös Pihlajalinnan työterveyshuolto. Meillä on myös käytössä 50€ rekrytointibonus, jonka maksamme sinulle silloin, kun suosittelet Hoivanettiä työpaikkana ja suosittelu johtaa rekrytointiin.

Mistä löytäisimme sinut?

Etsimme ammattitaitoista ja lapsirakasta ihmistä, jolla on lähihoitajan tutkinto, tai muu vastaava sosiaali- tai terveysalan perustutkinto. (Esimerkiksi perushoitaja, kodinhoitaja tai vastaavan koulutuksen saanut lastenhoidon ammattilainen menestyy hyvin tässä työssä). Etsimällämme lastenhoidon osaajalla on myös tietenkin ammatillista kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Hän on työssän toimeen tarttuva ja aktiivinen, eikä itsenäinen työskentely tuota ongelmia. Työtehtävässä suoriutumiseksi edellytämme hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.  Katsomme eduksi aiemman kokemuksen erityisen tuen tarpeessa olevien lasten kanssa toimimisesta. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla vähintään yksi suosittelija aiemmista työsuhteista lasten parissa ja tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Mikä on Hoivanet?

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Meillä työskennellessäsi autat perheitä ja kerrytät omaa ammatillista kokemustasi monipuolisesti. Lisäkoulutuksilla huolehdimme, että osaamisesi pysyy aina ajan tasalla. Joustava keikkatyö sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen, esimerkiksi toisen työn, osa-aikaeläkkeen, opiskelun tai vanhempainvapaan rinnalle.

Lue blogikirjoitus, jossa työntekijämme Hanna kertoo työstään lapsiperheiden kotipalvelussa: https://www.hoivanet.fi/blogi/hanna-hietala-loysi-oman-juttunsa-lapsiperheiden-kotipalvelusta/

Työntekijämme kertovat kokevansa lapsiperheiden kotipalvelussa merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita. Tutustu muidenkin työntekijöidemme kokemuksiin työstään meillä: https://www.hoivanet.fi/rekrytointi/tyontekijoiden-kokemuksia/

TULE SINÄKIN MEILLE! 🙂

Työskentely Hoivanetillä on…