Avoin työpaikka

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Lastenohjaajalle päivätyötä Vantaalla!

Lapsiperheiden kotipalvelussa teet tärkeää työtä lapsiperheiden hyväksi. Tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista huolehtien asiakasperheidemme lapsista. Autat työlläsi ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Tarjoamme sinulle työtä oman elämäntilanteesi mukaan, sinulle sopivissa perheissä. Pääsääntöisesti työvuorosi perheessä kestää kerrallaan 2-4 tuntia. Työtä on maanantaista perjantaihin pääosin klo 7-17 välillä. Voit itse valita, milloin haluat työskennellä! Parasta olisi, jos voisit sitoutua vähintään yhteen asiakasperheeseemme noin 3kk ajaksi. Mielellämme työllistämme sinua täysipäiväisemminkin. Halutessasi voit tehdä työvuoron esimerkiksi kahdessa eri perheessä saman päivän aikana. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheidemme omissa kodeissa ja kotien ympäristössä Vantaalla! 

MEILLÄ TYÖSKENNELLESSÄSI SAAT:

Maksamme sinulle 14,64€/tunnilta, sekä tietenkin yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Lisäksi maksamme siirtymäbonuksen jokaisesta siirtymisestä työpäiväsi aikana, mikäli menet useammalle työkeikalle.

Meiltä saat myös erittäin kattavan, palkallisen, perehdytyksen työhösi. Esihenkilösi Anna tukee sinua työssäsi, mitä ikinä tarvitsetkin. Hoivanetillä työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa työtäsi sekä kouluttautua säännöllisesti. Tarjoamme sinulle hätäensiapukoulutuksen täpärien tilanteiden varalta ja olet työssäsi tietenkin tapaturmavakuutettu. Sairastuessasi käytössäsi on myös Pihlajalinnan työterveyshuolto. Meillä on myös käytössä 50€ rekrytointibonus, jonka maksamme sinulle silloin, kun suosittelet Hoivanettiä työpaikkana ja suosittelu johtaa rekrytointiin.

MISTÄ LÖYTÄISIMME SINUT?

Etsimme ammattitaitoista ja lapsirakasta ihmistä, jolla on lastenohjaajan tutkinto, tai muu vastaava sosiaali- tai terveysalan perustutkinto. (Esimerkiksi perushoitaja, kodinhoitaja tai vastaavan koulutuksen saanut lastenhoidon ammattilainen menestyy hyvin tässä työssä). Etsimällämme lastenhoidon osaajalla on myös tietenkin ammatillista kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Hän on työssän toimeen tarttuva ja aktiivinen, eikä itsenäinen työskentely tuota ongelmia. Suomen kieltä tulisi osata riittävän hyvin, niin, että kommunikointi asiakasperheissä sujuisi mutkattomasti! Katsomme eduksi aiemman kokemuksen erityisen tuen tarpeessa olevien lasten kanssa toimimisesta. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla vähintään yksi suosittelija aiemmista työsuhteista lasten parissa! 

ODOTAMME INNOLLA HAKEMUSTASI! 

Minkälainen työpaikka on Hoivanet?