Avoin työpaikka

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Lastenhoitaja sairastuneen lapsen hoitoon Espooseen

Haemme nyt lastenhoitajaa hoitamaan sairastunutta tai toipilasta lasta! Oletko sinä etsimämme työntekijä?

TYÖN KUVAUS:

Lastenhoitajamme huolehtivat asiakasperheidemme lapsista silloin, kun nämä ovat sairaana tai toipilaina kotona, mahdollistaen vanhempien työnteon. Työ pitää sisällään huolehtimista lapsen perustarpeista sekä puuhaamista ja leikkimistä lapsen kanssa tämän voinnin mukaan. Työ ei sisällä sairaanhoidollista työtä.

Työ on keikkaluontoista ja voit tehdä sitä joustavasti oman aikataulusi mukaan sen pituisen ajanjakson, kun sinulle itsellesi sopii. Keikkatyöstä voit koota itsellesi jopa täysipäiväisen työn! Lastenhoito tapahtuu asiakasperheidemme kodeissa Espoossa ja halutessasi myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Vaadimme ennen hoitokeikkaa negatiivisen koronatestituloksen lapsilta, joiden oireet sopivat koronavirustartuntaan. Saman perheen samaan aikaan sairastuneista riittää yksi negatiivinen koronatestitulos. Hoitajamme eivät tee lastenhoitotyötä, mikäli perheessä on tarttuvia virustauteja kuten noro-, adeno-, rotavirus tai salmonella.

TARJOAMME SINULLE:

 • Palkan 15,26-17,91 €/h kun teet vähintään kolme sairaan lapsen hoitovuoroa kuukaudessa
  (Sis peruspalkan ja bonusosan)
 • Kokemuslisät kaikille!
 • Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät
 • Kattavan perehdytyksen työhösi. Maksamme perehdytyksen ajalta sinulle 30€ korvauksen.  
 • Mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen ja työsi kehittämiseen
 • Hätäensiapukoulutuksen
 • Esihenkilösi tuen itsenäisen työskentelysi rinnalle 
 • Yksityisen työterveyshuollon
 • Tapaturmavakuutuksen
 •  Meillä on myös käytössä 50€ rekrytointibonus, jonka saat kun suosittelet Hoivanettiä työpaikkana tuttavallesi, ja suosittelu johtaa rekrytointiin.

Eikö kuulostakin ihan mahtavalta?

SAATAT OLLA TEHTÄVÄÄN SOPIVA HENKILÖ, JOS SINULTA LÖYTYY:

Aiempaa työkokemusta alle kouluikäisten lasten hoidosta, oma-aloitteista asennetta ja tulet hyvin toimeen suomen kielellä. Olet 18-vuotta täyttänyt ja sinulla on puhdas rikostausta lasten kanssa toimimista varten. Sinulta löytyy myös 1-2 suosittelijaa aiemmista työsuhteistasi lasten parissa. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Arvostamme valmiutta lähteä keikalle nopeallakin aikataululla ja vastaanottaa koko päivän pituisia työkeikkoja, sekä halukkuutta liikkua laajalla alueella. Oma auto on iso plussa ja helpottaa työskentelyäsi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! HUOM! Valitse alasvetovalikosta työtehtäväksi Lastenhoitaja sairaan lapsen hoitoon, jotta tiedämme heti, mihin tehtävään olet hakemassa.

ODOTAMME HAKEMUSTASI!

 

Minkälainen työpaikka on Hoivanet?