Lähihoitaja lapsiperheiden kotipalveluun -LAUANTAITYÖ!

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ – Espoo

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Hoivanet etsii lastenhoiton ammattilaisia keikkaluontoiseen LAUANTAITYÖHÖN lapsiperheiden kotipalveluun Espooseen!

Oletko sinä etsimämme perhetyöntekijä?

Lapsiperheiden kotipalvelussa pidät huolta asiakasperheidemme lapsista heidän omissa kodeissaan. Tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista. Autat omalla työlläsi ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Tarjoamme sinulle työtä oman elämäntilanteesi mukaan, sinulle sopivissa perheissä. Pääsääntöisesti työvuorosi perheessä kestää kerrallaan 2-4 tuntia. Työtä on  lauantaisin klo 8-18 välillä. Voit itse valita, milloin haluat työskennellä! Parasta olisi, jos voisit sitoutua vähintään yhteen asiakasperheeseemme noin 3kk ajaksi. Mielellämme työllistämme sinua täysipäiväisemminkin. Halutessasi voit tehdä työvuoron esimerkiksi kahdessa eri perheessä saman päivän aikana. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheidemme omissa kodeissa ja kotien ympäristössä, eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle:

-14,64€/h ja lisäksi yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät
-Kattavan, palkallisen, perehdytyksen työhösi
-Mahdollisuus säännölliseen kouluttautumiseen ja työsi kehittämiseen
-Hätäensiapukoulutuksen
-Esihenkilön tuen itsenäisen työsi rinnalle
-Yksityisen työterveyshuollon,
-Tapaturmavakuutuksen

Meillä on myös käytössä 50€ rekrytointibonus, jonka maksamme sinulle silloin, kun suosittelet Hoivanettiä työpaikkana ja suosittelu johtaa rekrytointiin.

Saatat olla etsimämme henkilö jos sinulta löytyy:

-Lähihoitajan tai muun soveltuvan sosiaali- tai terveysalan perustutkinto. Voit olla esimerkiksi perushoitaja, kodinhoitaja tai vastaavan koulutuksen saanut osaaja.
-Ammatillista kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä
-Oma-aloitteista asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-Riittävää suomen kielen taitoa, jolla tulet toimeen perheiden kanssa
-Kokemusta erityisen tuen tarpeessa olevien lasten kanssa toimimisesta

Sinulla tulee olla vähintään yksi suosittelija aiemmista työsuhteista lasten parissa ja puhdas rikostausta lasten kanssa toimimiseksi. Tehtävään valitun henkilön tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Mikä on Hoivanet?

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Meillä työskennellessäsi autat perheitä ja kerrytät omaa ammatillista kokemustasi monipuolisesti. Lisäkoulutuksilla huolehdimme, että osaamisesi pysyy ajan tasalla. Joustava keikkatyö sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen, esimerkiksi toisen työn, opiskelun tai vanhempainvapaan rinnalle.

Työntekijämme kertovat kokevansa lapsiperheiden kotipalvelussa merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita.

Tutustu työntekijöiden kokemuksiin täältä: https://hoivanet.fi/rekrytointi/tyontekijoiden-kokemuksia/

Hanna Hietala löysi oman juttunsa lapsiperheiden kotipalvelusta

Hae mukaan tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa! Lähetä hakemus työtehtävään Lapsiperheiden kotipalvelu (LAUANTAITYÖ) täällä! 

 

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä:
Anna Forstén, anna.forsten@hoivanet.fi, 045 145 5947 (ma, ke ja to klo 10-12.)

Minkälainen työpaikka on Hoivanet?

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!