Etsimme lastenhoitajia iltapainotteiseen työhön Helsinkiin

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ –  HELSINKI

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsimme lastenhoitajia keikkatyöhön arki-illoiksi

Työn kuvaus:

Me Hoivanetillä etsimme uusia tekijöitä lapsiperheiden kotipalveluun. Työssäsi perheiden parissa pidät huolta asiakasperheidemme lapsista ja pääset leikkimään ja ulkoilemaan ihanien lasten kanssa. Samalla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista konkreettisesti omalla työlläsi, ja autat näin ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Tarjoamme sinulle työtä oman elämäntilanteesi mukaan, sinulle sopivissa perheissä. Pääsääntöisesti työvuorosi perheessä kestää kerrallaan 2-4 tuntia. Työtä on maanantaista perjantaihin pääosin klo 16-21 välillä. Voit itse valita, milloin haluat työskennellä! Parasta olisi, jos voisit sitoutua vähintään yhteen asiakasperheeseemme noin 3kk ajaksi. Mielellämme työllistämme sinua täysipäiväisemminkin. Halutessasi voit tehdä työvuoron esimerkiksi kahdessa eri perheessä saman päivän aikana. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheidemme omissa kodeissa ja kotien ympäristössä, Helsingissä.

Tarjoamme sinulle:

- 14,64€/h ja lisäksi yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät
- Kattavan, palkallisen, perehdytyksen työhön
- Mahdollisuus säännölliseen kouluttautumiseen ja työsi kehittämiseen
- Hätäensiapukoulutuksen
- Esihenkilön tuen itsenäisen työsi tueksi
- Yksityisen työterveyshuollon sekä tapaturmavakuutuksen

Meillä on myös käytössä 50€ rekrytointibonus, jonka maksamme sinulle silloin, kun suosittelet Hoivanettiä työpaikkana ja suosittelu johtaa rekrytointiin.

Saatat sopia tehtävään, jos sinulta löytyy:

- Lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- tai terveysalan tutkinto (esim. lastenhoitaja tai vaikkapa lastenohjaaja).
- Työkokemusta lastenhoidosta ja erityisesti erityislasten kanssa työskentelystä
- Oma-aloitteista asennetta
- Suomen kielen taitosi on sujuva

Sinulla tulee olla myös kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa ja puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Mikä on Hoivanet?

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Lapsiperheiden kotipalvelussa edustat sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua, joka tukee perheitä arjessa selviytymisessä, ja jonka avulla perhe tulee kuulluksi ja autetuksi juuri sillä hetkellä, kun heidän elämäntilanteensa sitä vaatii. Teemme perheiden arjesta helpompaa yhdessä kuntien kanssa. Hae mukaan tekemään joustavaa ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa!

Lue blogikirjoitus jossa työntekijämme Hanna kertoo työstään lapsiperheiden kotipalvelussa: https://hoivanet.fi/blogi/hanna-hietala-loysi-oman-juttunsa-lapsiperheiden-kotipalvelusta/

Tutustu myös muiden työntekijöidemme kokemuksiin työstä Hoivanetillä: https://hoivanet.fi/rekrytointi/tyontekijoiden-kokemuksia/

Lähetä hakemuksesi pian!

HUOM! VALITSE VALIKOSTA työtehtävä Lapsiperheiden kotipalvelu- (ILTAPAINOTTEINEN KEIKKATYÖ).

 

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä
Anna Forstén, Palvelupäällikkö, sosiaalipalvelut, anna.forsten@hoivanet.fi, 050 4662526 (ma-to klo 10-13).

Minkälainen työpaikka on Hoivanet? 

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!